Yazmasam deli olacaktım; yazdım divane oldum efen'im

24 Eylül 2010 Cuma

Şunu dinleyin, şöyle de yapın

 Şarkı tavsiyesinin "B" hali :

* parça isminin olduğu kısma tıklarsanız ilgili parça/video da açılacaktır

Yavuz Çetin'den "Sahil"i dinleyip kumsalda yürüyün ; tam sabahına yumurta sarısının sahana düşüşü gibi güneş doğarken günün.

Pink Floyd'dan "Wish You Were Here" eşliğinde "ah burda olsan!" dediklerinize daha bi özlemlenin.

Kazım Koyuncu'dan "İşte Gidiyorum" dinleye dinleye , ağlaya ağlaya gidin ; ama sadece gidin .

Fikret Kızılok " Gecenin Üçünde "yi söylerken gecenin 3'üne erişin , biraz daha bekleyip yeni doğan güneşle selamlaşın .

Kahve içmek için su ısıtıcısının tuşundan önce müzik çalarınızın "oynat" tuşuna basın , Bob Dylan " One More Cup Of Coffee Fore I Go" söylesin ; yalnız siz de kahvenizin ilk yudumunu Bob'a adayın .

Tam da egzostan bıkmışken tam da insan çokluğu sizi yormuşken David Gilmour'a kulak verin o size adresi gösterecektir : "On an Island"

Aptal aşık olun ( aşığın akıllısı da olmaz ya...) ama bunla da eğlenmeyi bilin , hafif sesi açın , ritme uygun parmak şıklatın : Genesis - " I Can't Dance "

"Eski 'I'stanbul" diyecek kıvama gelin Sadri Alışık'a bir turist selamı çakın sonra kulağına eğilip de "Istanbul Şehri Şiiri"ni okumasını rica edin .

Hayal edin , etmeyenleri ettirttirin : "John Lennon - Imagine"

"Şimdi konuşmasak olmaz mı ? " diyin ve kulaklığınızın tekini anlamasını istediğinizle paylaşın : "Rod Stewart-I Don't Wanna Talk About It..."

Devamı gelebilir (gelmeye de bilir ? ) .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder